24 Hours in Stockholm

@ Fotografiska
@ Fotografiska

Yesterday I was for a short visit in Stockholm (Sweden). Since I had some hours of spare time, I decided to pay another visit to the photo museum “Fotografiska”, which hosted several interesting exhibitions. While walking through the town, I made some shots with my compact camera. Just experimenting a little… Still wondering though what kept the visitor in the museum so busy.. All the time I was looking at the exhibition, she was staring intently at her phone….

Gisteren was ik voor een kort bezoek in Stockholm. Aangezien ik een paar uur vrij te besteden had, besloot ik maar weer eens naar het fotomuseum “Fotografiska” te gaan. Er waren verscheidene interessante tentoonstellingen. Door de stad lopend heb ik ook enkele foto’s gemaakt met mijn compactcamera. Gewoon een beetje experimenteren… Vraag me nog steeds af wat de museumbezoeker zo bezig hield… Gedurende de tijd dat ik de foto’s bekeek, zat zij geconcentreerd op het schermpje van haar telefoon te staren….

photocrati gallery

Leave a Reply

Close Menu