Bird in the Sky

Common Kestrel | Torenvalk
Common Kestrel | Torenvalk

The last twelve days I have spent on my bicycle – mainly pedaling through the French countryside. No long lenses during this trip, what is: almost no pictures taken at all. Of course I had a camera with me (well, you never know), and when I saw some nice clouds, of course I stopped.. It even made for a lonely Kestrel in the sky. Now how’s that ? ๐Ÿ˜‰

De afgelopen twaalf dagen zat ik op de fiets – hoofdzakelijk trappend door het Franse platteland. Geen lange lenzen tijdens deze trip, zelfs bijna geen foto’s gemaakt. Uiteraard had ik wel een camera bij me (je weet tenslotte maar nooit) , en als ik mooie wolkenluchten zag, dan stopte ik natuurlijk even voor een foto.. Het leverde me zelfs een eenzame Torenvalk op. Hoe leuk is dat ? ๐Ÿ˜‰

20150728-151500DSC_2165

20150724-203122DSC_2068

 

Leave a Reply

Close Menu