Burrowing Owl – Day Two

Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil

Two weeks ago I visited Utah, where I was able to frame Burrowing Owls. Since I like them so much, I decided to go back the next morning as well. Arriving shortly before sunrise, I found the owl perched on the same fence as the day before. After I had made some shots of the bird on the fence post (more or less similar to those I took the day before), it suddenly took off. I came back minutes later, with a fresh Grashopper. Must have been breakfast time. This way I ended up with some ‘new’ shots as well, this time with owl & pray 🙂 .

Twee weken geleden bezocht ik Utah, waar ik Holenuilen kon fotograferen. Aangezien ik het geweldige uiltjes vind, besloot ik de volgende ochtend terug te keren. Kort voor zonsopgang aangekomen, zag ik de uil weer op hetzelfde hek zitten als de dag ervoor. Nadat ik een aantal foto’s had gemaakt van de vogel op het hek (vergelijkbaar met die van de dag ervoor), vloog ‘ie plotseling weg. Enkele minuten later keerde hij alweer terug, met een verse Sprinkhaan. Zal wel ontbijttijd zijn geweest. En zo had ik dus nog wat ‘nieuwe’ foto’s, nu van uil&prooi 🙂 .

Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil
Burrowing Owl | Holenuil

Leave a Reply

Close Menu