Code Red

Northern Cardinal | Rode Kardinaal

The Northern Cardinal is one of the species I have been admiring for a long time. On pictures that is. Pictures made by almost everyone but me. Or so it seemed. Colourful, exotic – at least from my point of view. So you can imagine my joy when I finally saw the first one in my life, last December. And I was able to frame them, not yet as spectacular as some pictures I have seen over the years, but hey, the beginning is there 😉 ! Apparently the species is attractive for mural artists as well, and I couldn’t resist posing in front if it ….

De Rode Kardinaal is één van die soorten die ik al tijdenlang bewonder. Op foto’s wel te verstaan. Foto’s gemaakt door iedereen, behalve mijzelf. Althans zo leek het. Kleurrijk, exotisch – althans vanuit mijn standpunt bekeken. Dus je kunt je mijn vreugde wel voorstellen toen ik er eindelijk eens eentje in levende lijve zag, afgelopen december. En ik kon er foto’s van maken, wellicht nog niet zo spectaculair als sommige beelden die ik in de loop der jaren heb gezien, maar hey, het begin is er dan toch maar 🙂 ! Klaarblijkelijk is de soort ook aantrekkelijk voor muurschilderingen, en ik kon de verleiding niet weerstaan om er even voor te poseren ….

Northern Cardinal | Rode Kardinaal
Northern Cardinal | Rode Kardinaal
Northern Cardinal | Rode Kardinaal – Wynwood Miami

Leave a Reply

Close Menu