Don’t you forget about Me

Long-eared Owl | Ransuil
Long-eared Owl | Ransuil

Two weeks ago I traveled for some odd 5000 miles to Utah, and was able to frame Burrowing Owls. I have demonstrated my enthusiasm already in some previous blogs. Mother Nature apparently thought it time to show me that nice owls can be found around the corner as well. And so I happened to more or less stumble upon this Long-eared Owl earlier this week. Never before did I have this species so low to the ground and close up. As you can tell from the second photo, it more or less begged me to take it’s picture. Of course, I happily obliged 😉 ….

Twee weken geleden reisde ik zo’n slordige 8000 km naar Utah, waar ik de mogelijkheid kreeg om Holenuilen te fotograferen. Mijn enthousiasme hierover deelde ik al in eerdere blogs. Moeder Natuur vond het klaarblijkelijk tijd om me te laten zien dat er ook leuke uilen om de hoek te vinden zijn. En zo liep ik eerder deze week min of meer onverwacht tegen deze Ransuil aan. Nog niet eerder had ik deze soort zo laag en dichtbij. Zoals je kunt zien in de tweede foto, smeekte deze uil bijna om op de foto te mogen. Natuurlijk gaf ik graag gehoor aan die wens 😉 ….

Long-eared Owl | Ransuil
Long-eared Owl | Ransuil

This Post Has One Comment

  1. Tjonge jong, die is wel heel dicht bij. Ondanks dat de tweede foto aandoenlijker is vind ik de eerste (zeker qua compositie) mooier.
    Proficiat.
    Groet, Sjors

Leave a Reply

Close Menu