Fieldfare’s Feeding Frenzy

Fieldfare | Kramsvogel
Fieldfare | Kramsvogel

Okay, in China I have had my share of insects and worms. As in eating them, that is. And actually, they tasted surprisingly well. That said, watching this Fieldfare gathering a mouthful of worms didn’t really raise my appetite. Not at all to be honest. While taking pictures I was concentrating more on the bird that on it’s meal. But after seeing the images on a large screen, I could only say ‘yek’ when looking closely at this worms. Well never mind, this Fieldfare was serious about feeding it’s offspring I assume ….

Goed, in China heb ik mijn portie wormen en insecten wel gehad. Gegeten bedoel ik dus. En, eerlijk is eerlijk, het was best lekker. Dat gezegd hebbende, kreeg ik toch niet direct weer zin in eten toen ik deze Kramsvogel een bek vol voer zag verzamelen. In tegendeel eerlijk gezegd. Tijdens het fotograferen concentreerde ik me meer op de vogel dan op zijn buit. Maar toen ik de foto’s op groot scherm zag, dacht ik ‘gatver’ toen ik de wormen wat beter bekeek. Nou ja, maakt niet uit, deze Kramsvogel nam zijn zorg voor het nageslacht in elk geval serieus ….

Food.....
Food…..
Fieldfare | Kramsvogel
Fieldfare | Kramsvogel

 

This Post Has One Comment

 1. IK had je 1e foto al vernomen via de e-mail……………lekkere buit voor beiden, maar je laatste foto!!!!! die flare cirkel past echt perfect bij deze foto en is ook nog eens op de juiste plaats. Het benadrukt namelijk de enorme wormenbuit van deze Kramsvogel ouder.

  Echt bijzonder gave plaat man!
  Complimenten.

  ps. die had je mij nog niet eerder laten zien?

  Groeten,
  Remco

Leave a Reply

Close Menu