Off the Rails

Sora | Soraral

With the number of Rails being reported in The Netherlands right now (due to the drought they show themselves a bit better), I remembered that I still had to sort out my Sora shots, that I made last November while in Florida. On my first morning, I went out to a small nature reserve that I knew from a previous visit. There were quite some Sora’s around, chasing each other feverishly. Shooting itself was not perfect, due to the fact that the boardwalks forced me to stay quite high above the water birds. Stepping off these however is not that smart, because of the alligators – so I stayed on the walkway ;-). Anyway, I was more than happy to be able to get some shots nevertheless and and enjoyed the perfect views of the bird…. 

Door het aantal Rallen dat momenteel in Nederland gemeld wordt (door de droogte komen ze wat meer uit de dekking), herinnerde ik me dat ik nog steeds mijn foto’s van de Sorarallen moest uitzoeken die ik afgelopen november in Florida maakte. Op mijn eerste ochtend ging ik even kijken in een kleine natuurgebiedje dat ik me nog herinnerde van een eerder bezoek. Er waren behoorlijk was Sora’s, en ze zaten elkaar flink achterna. Fotograferen was niet geweldig, omdat je vanaf de vlonders nogal hoog boven de watervogels staat. Er vanaf stappen is, gezien de krokodillen, niet zo handig dus dat heb ik maar niet gedaan  😉 . Enfin, toch blij dat ik wat plaatjes kon maken maar vooral dat ik ze zo mooi heb kunnen zien ….

Sora | Soraral
Sora | Soraral
Sora | Soraral
Sora | Soraral
Sora | Soraral

Leave a Reply

Close Menu