One more try

White-throated Dipper | Zwartbuikwaterspreeuw

Last weekend I visited a White-throated Dipper, but the visit turned out to be a little a dip in itself. Since I was in the area yesterday, I decided to give it another try. The bird was still not in the desired spot (at least from my point of view), but at least I could take some better pictures than last week – all in all I am not that unhappy with the result. 

Vorig weekend bracht ik een bezoekje aan de Waterspreeuw, maar dat bezoek werd een beetje een slechte start van het vogel-foto-jaar. Aangezien ik gisteren in de buurt was, besloot ik nog maar een poging te wagen. De vogel zat wederom niet op het plekje waar ik op hoopte (naar mijn mening dan), maar ik kon tenminste wat leukere plaatjes schieten dan vorige week – al met al dus niet geheel ontevreden met het resultaat.

White-throated Dipper | Zwartbuikwaterspreeuw

White-throated Dipper | Zwartbuikwaterspreeuw

White-throated Dipper | Zwartbuikwaterspreeuw

This entry was posted in Birding in Holland and tagged , , , , , , , , .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*