Playing with B&W

T-shirt Seller (Cuba, 2015)
Selling t-shirts (Cuba, 2015)

Sometimes I like to convert pictures to B&W, as I showed in a previous blog on the Eurasian Coot. Apple’s Aperture and Photoshop have their limitations. Since I am a happy user of several Topaz Labs plug-ins for Photoshop, I decided to try their B&W plug-in. So far I am more than happy with the results, two of which you can see in this blog….

Soms zet ik foto’s om naar zwart/wit, zoals ik al liet zien in de blog over de Vechtende Meerkoeten. Aperture van Apple en Photoshop hebben zo hun beperkingen. Aangezien ik een tevreden gebruiker ben van verscheidene Photoshop plug-ins van Topaz Labs, besloot ik hun B&W maar eens te proberen. Tot nu toe ben ik tevreden over de resultaten, waarvan er twee te zien zijn in dit blog….

Boy playing baseball in the street (Cuba, 2014)
Boy playing baseball in the street (Cuba, 2014)

Leave a Reply

Close Menu