Singing Purple Rain

Western Yellow Wagtail | Engelse Gele Kwikstaart

With Prince having passed away a year ago yesterday and playing “Purple Rain” on my computer, I decided it was time for some tribute. So, I needed something purple and a singer. The first thing that came to mind, of course, was a flowerbed with purple hyacinths and a Blue-headed Wagtail singing on top. Plan, act execute. It’s done 😉 …. 

Prince overleed gisteren een jaar geleden, en terwijl ik “Purple Rain” afspeelde op mijn computer, besloot ik dat het tijd was voor iets om hier bij stil te staan. Dus, ik had iets paars nodig en een zanger. Het eerste dat, natuurlijk, bij me opkwam waren velden met paarse hyacinten en een Gele Kwikstaart hier, zingend,  bovenop. Plan, actie, uitvoering. Zo bedacht, zo gedaan 😉 ….

Blue-headed Wagtail | Gele Kwikstaart
Blue-headed Wagtail | Gele Kwikstaart
Blue-headed Wagtail | Gele Kwikstaart

Leave a Reply

Close Menu