Snaps of Florence

Florence
Florence

Last weekend I spent in Florence, Italy. As often during city trips, I only took my compact camera with me. To take the usual snapshots. Of course, always promising myself to return someday with the full set. And make a project of it. And and and… But, for now, I enjoyed walking around without any bags or hassle.. And that was the goal after all – besides good food and wine …. 😉

Afgelopen weekend bracht ik door in Florence, Italië. Zoals vaker tijdens stedentrips, had ik alleen mijn compactcamera meegenomen. Om de gebruikelijke kiekjes te maken. Natuurlijk mezelf belovend dat ik ooit weer terugga met de volledige camera-uitrusting. En dat ik er dan een project van ga maken. En en en …. Maar voor nu heb ik er van genoten even lekker zonder allerlei rugzakken en zooi rond te struinen.. En laat dat nou net het doel zijn geweest – naast lekker eten en drinken natuurlijk… 😉

Basilica di Santa Croce di Firenze
Basilica di Santa Croce di Firenze
View from Florence Cathedral
View from Florence Cathedral
Wall and street sign
Wall and street sign
Bride and Groom along the River Arno
Bride and Groom along the River Arno
Cattedrale di Santa Maria del Fiore
Cattedrale di Santa Maria del Fiore

Leave a Reply

Close Menu