The Search Game

Little Owl | Steenuil
Little Owl | Steenuil

Last week I spent on the beautiful Greek island of Lesvos. A true birders paradise. Since I was co-guiding a birdwatching tour (for Inezia Tours), of course photography was driving in the back seat. But, as always, I brought my gear, and took some shots nevertheless. Most of them in my favorite way: the birds small in the frame or partly hidden from view.. The upside is, it shows the birds in their typical poses and habitat 🙂

Afgelopen week was ik op het prachtige Griekse eiland Lesbos. Een waar vogelaarsparadijs. Aangezien ik als gids mee was met een vogelreis (voor Inezia Tours), stond het fotograferen deze keer niet op de voorgrond. Maar, zoals altijd, had ik wel mijn spullen bij me en kon ik toch nog af en toe een plaatje schieten. De meeste daarvan op mijn favoriete wijze: de vogels klein in beeld of half verstopt.. Het voordeel is, dat je de vogels zo wel in hun kenmerkende habitat ziet 🙂

Black-eared Wheatear | Oostelijke Blonde Tapuit
Black-eared Wheatear | Oostelijke Blonde Tapuit
Rock Nuthatch | Rotsklever
Rock Nuthatch | Rotsklever

 

Leave a Reply

Close Menu