The Tree and Me

Redwoods
Redwoods

Well, the title of this blogs says it all I assume. Wanting to show some of the trees and forest I encountered on my recent trip, I thought I might as well include some ‘making of’ shots, to give some sense of the surroundings and circumstances… So that you know ๐Ÿ˜‰ . The ‘Me’ shots have been made by Dominique.

Tja, de titel van dit blog dekt de lading wel zo’n beetje denk ik. Ik wilde wat bomen en bos laten zien van mijn meest recente reis, en bedacht dat ik dan wel net zo goed een paar ‘making of’ foto’s kon laten zien, om een idee van de omstandigheden en omgeving te geven… Dat je dat dus ook weet zeg maar ๐Ÿ˜‰ . De ‘Me” foto’s zijn gemaakt door Dominique.

Redwoods
Redwoods
Redwoods
Redwoods
Castle Lake, Mount Shasta
Castle Lake, Mount Shasta
Castle Lake, Mount Shasta
Castle Lake, Mount Shasta

This Post Has One Comment

  1. Prachtige foto’s. De “me” foto’s maken duidelijk hoe groot(s) de natuur is. Mooie combi!

Leave a Reply

Close Menu