The Tree and Me

Redwoods

Redwoods

Well, the title of this blogs says it all I assume. Wanting to show some of the trees and forest I encountered on my recent trip, I thought I might as well include some ‘making of’ shots, to give some sense of the surroundings and circumstances… So that you know 😉 . The ‘Me’ shots have been made by Dominique.

Tja, de titel van dit blog dekt de lading wel zo’n beetje denk ik. Ik wilde wat bomen en bos laten zien van mijn meest recente reis, en bedacht dat ik dan wel net zo goed een paar ‘making of’ foto’s kon laten zien, om een idee van de omstandigheden en omgeving te geven… Dat je dat dus ook weet zeg maar 😉 . De ‘Me” foto’s zijn gemaakt door Dominique.

Redwoods

Redwoods

Redwoods

Redwoods

Castle Lake, Mount Shasta

Castle Lake, Mount Shasta

Castle Lake, Mount Shasta

Castle Lake, Mount Shasta

This entry was posted in Travel Tales and tagged , , , , , .

One Comment

  1. Rutger October 8, 2015 at 6:46 pm #

    Prachtige foto’s. De “me” foto’s maken duidelijk hoe groot(s) de natuur is. Mooie combi!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*