Twite Time Ticking?

Twite | Frater

Some Twites are still around in my area. Big question: how long will they stay ? Okay, I have already made some pretty okay shots, but I can’t resist to visit them over and over again. Only when passing by that is, but still. What makes me do it? Probably the assumption that they can leave any time soon now for their breeding grounds. One last time to say goodbye, as it where. Or, will they stay ? Only the future can tell ๐Ÿ˜‰ …. And until that time ? I guess I’ll take a peek every now and then !

Er zitten in mijn omgeving enkele Fraters. De grote vraag: hoe lang blijven ze nog ? Okay, ik heb er al best leuke plaatjes van gemaakt, maar ik kan de verleiding niet weerstaan om ze keer op keer te bezoeken. Weliswaar inmiddels alleen nog maar wanneer ik in de buurt moet zijn, maar toch. Maar wat maakt dan dat ik elke keer bezwijk? Waarschijnlijk de aanname dat ze nu elk moment kunnen vertrekken naar hun broedgebied. Elk bezoek een laatste keer om ‘dag’ te zeggen, zeg maar. Of, blijven ze misschien wel ? De toekomst zal het uitwijzen ๐Ÿ˜‰ …. En tot die tijd ? Ik vrees toch af en toe maar een kijkje nemen !

Twite | Frater
Twite | Frater

This Post Has One Comment

  1. Hoi Hans
    Mooie opnames, vooral de eerste 2 met ‘n mooi achtergrond en ook nog opnames met sneeuw.
    Groetjes Loes

Leave a Reply

Close Menu