Woody once more ….

Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♂
Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♂

As I have mentioned before, for sure, Woodpeckers rank among my favorites,. The Great Spotted Woodpecker was my first love when it came to bird photography. Even with plenty shots in my library, I still cannot resist shooting this wonderful species – like I did this morning 😉 …. So here we go once more 🙂 !

Zoals ik ongetwijfeld al eens eerder heb gemeld, behoren Spechten tot mijn favorieten. De Grote Bonte Specht was mijn eerste liefde, dat wil zeggen als het gaat over vogelfotografie. En zelfs met meer dan voldoende foto’s van deze soort in mijn fotobibliotheek, kan ik me niet inhouden wanneer ik deze prachtige soort tegenkom 😉 …. Dus: daar gaan we nog maar een keer 🙂 !

Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♂
Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♂
Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♀
Great Spotted Woodpecker | Grote Bonte Specht ♀

Leave a Reply

Close Menu